Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«Ми приречені на перемогу нашої державності»: у Миколаєві відзначили День прапора та День Незалежності

27/08/2018

23 серпня у Миколаївському українському театрі драми та музичної комедії відбулися урочисті збори та святковий концерт з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України, 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відродження української державності.

У святковому зібранні взяли участь депутати, учасники АТО та члени їх сімей, волонтери, представники громадських організацій, національно-культурних товариств, духовенство, військовослужбовці Миколаївського гарнізону, керівництво області та міста.

«Це величезне свято для нашої країни. І сподіваюсь, що ми не схибимо, адже ми не зраджуємо нашій вірі, нашим символам і ніколи не зраджуємо нашій державі. Я всіх вітаю та наголошую – ми – непереможна нація. Ніхто нам не дарував нашу незалежність, ми виборювали її через кріпацтво, панщину, знищення козацтва, всілякі заборони власної церкви, віри, мови, війні, голодомори, виселення і поневолення у тюрмах, розстріли, наш земля освячена кров’ю та сльозами. Тому ми приречені на Перемогу – Перемогу нашої державності. Коли кожен з нас розуміє, що бути патріотом рідного краю, бути громадянином України та господарем на своїй землі – це почесно і гордо. З Днем Незалежності», - прокоментував голова облдержадміністрації Олексій Савченко.

Олексій Савченко вручив державні нагороди від імені Президента України, Подяки Кабінету Міністрів України, а також почесні відзнаки голови ОДА «Святий Миколай Чудотворець» І та ІІ ступеня.

Всі новини →