Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Миколаївці вшанували пам'ять загиблих в Іловайському котлі

30/08/2018

 У четверті роковини трагедії під Іловайськом миколаївці зібралися біля меморіального комплексу «Струни пам’яті», аби вшанувати пам'ять полеглих у боях під Іловайськом.

Керівництво області та небайдужі містяни помолилися за воїнів, віддавших життя за мир у країні, та поклали квіти до пам’ятного знаку.

«… І я там був. І я це бачив. Бачив цінності та мужність цих людей. Щиро і відверто вони йшли під кулі – вони виконували бойове завдання. Вони намагалися тиснути на ворога і захищали наших громадян. Вони докладали неймовірних зусиль, щоб повертати Україні населені пункти і встановлювати там український державний прапор. Бачив героїчні вчинки людей, яких, на жаль, біля мене вже немає… Але в моїй душі і в серці вони залишаться на все життя. Ніколи не буду стояти осторонь боротьби за нашу Україну. Якщо так буде потрібно – я готовий знову взяти до рук зброю, як це було тоді. Наш Дух і жага до перемоги – незламні. Слава Україні!», - прокоментував голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко.

А вже увечері громадськість спільно з керівництвом області запалили свічки біля меморіального комплексу «Струни пам’яті» та хвилиною мовчання вшанували усіх загиблих захисників України. 

Всі новини →