Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада у голови райдержадміністрації

31/08/2018

 

 31 серпня очільник району Володимир Вовк провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Про початок в районі збирання пізніх культур доповіла начальник управління агропромислового розвитку Ірина Чмирьова. Хліборобами Первомайщини зібрано:

-  соняшнику на площі 470 га , намолочено - 1240 тонн, урожайність – 26,5 ц/га;

- кукурудзи на площі 140 га  намолочено 539 тонн, урожайність – 38,5 ц/га.

 Крім того сільськогосподарськими підприємствами району під урожай 2019 року посіяно озимого ріпаку на площі 2200 га. Посів озимого ріпаку продовжується. 

Начальник  фінансового управління  райдержадміністрації Олена Маренчук озвучила сільські ради, які не виконують планові показники місцевих бюджетів. У зв’язку з цим, буде проведено позапланову нараду щодо всіх показників з наповнення бюджету. .

Вероніка Бузанова, виконувач обов’язків начальника відділу економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадміністрації поінформувала присутніх щодо рейтингових показників  Первомайського району за І півріччя 2018 року.

 Головний лікар ЦРЛ наголосив, що взвязку з підготовкою до опалювального сезону, на даний час проводяться роботи по перевірці твердопаливних котлів.

Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації були надані відповідні доручення та рекомендації, для покращення результатів роботи та усунення їх недоліків.

 

 

 

Всі новини →