Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Зовнішня політика Президента сприяє залученню інвестицій, - Олексій Савченко

31/08/2018

 В ході своєї прес-конференції, 31 серпня, голова облдержадміністрації Олексій Савченко висловив вдячність Президентові України Петру Порошенку за його постійну підтримку Миколаївської області та плідну, систематичну роботу задля блага всієї країни.

Олексій Савченко наголосив на тому, що саме завдяки зусиллям Президента щодо залучення в країну інвестицій Миколаївська область отримала унікальне, потужне підприємство, завдяки якому до регіону надходитимуть значні фінансові ресурси. Мова йде про нещодавнє відкриття заводу «Східний» групи компаній «Agrofusion» з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції.

Також голова Миколаївської ОДА подякував Главі держави за підтримку Миколаївщини у «митному експерименті» та можливість відновити дорожнє сполучення в області.

«Президент, відповідаючи за зовнішню політику зробив все, що ми сьогодні маємо. Ми маємо і кредити МВФ, ми сьогодні маємо і транші від європейських партнерів і інші транші по програмах, які в нас діють. Також маємо програму у напрямку енергозбереження та альтернативної енергетики, бо це дозволяє будувати сонячні та вітроелектростанції», - прокоментував Олексій Савченко.

Очільник області відзначив позицію Петра Порошенка щодо забезпечення обороноздатності України. Так, на сьогодні українська армія вперше за роки незалежності має всі необхідні можливості і ресурси для оборони держави, це стало можливим, в тому числі, й завдяки проведеній дипломатичній роботі з іноземними партнерами.

Всі новини →