Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада у першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації

05/09/2018

5 вересня під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації  Сергія Бондаренка відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Перш за все, розглянуто питання по виконанню районного бюджету. 11 з 20 місцевих бюджетів виконані планові показники та 4 сільські ради підходять до виконання річного плану, доповіла начальник фінансового управління Олена Маренчук.

Галина Давидова начальник відділу освіти райдержадміністрації поінформувала, що 03.09.2018 року в загальноосвітніх закладах Первомайського району відбулося свято Першого Дзвоника. За участю начальника відділу освіти відбулося свято у оновленій Романовобалківській ЗОШІ- ІІІ ст. у рамках організації нового освітнього простору для Нової української школи. Запрацював оновлений сайт відділу освіти Первомайської райдержадміністрації http://raiosvita.mk.ua. Сайт ще знаходиться в стані наповнюваності.

Начальник служби у справах дітей Тетяна Малиновська доповіла про перший етап Всеукраїнського рейду «Урок»  по всім школам Первомайського району, який розпочато 03.09.2018.

Щодо підготовки до опалювального сезону в центральній районній бібліотеці доповіла      в. о. начальника відділу економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту  райдержадміністрації Вераніка Бузанова.

Актуальними залишається питаннями про перехід України з каналового телебачення на цифрове TV зауважила начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Волошина та поінформувала присутніх про проведену роботу в цьому напрямку.

Гостро стоїть сьогодні питання про водопостачання в селищної, сільських радах району. Тож, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Сергій Сосіновський доповів про проведену роботу щодо об’єктів обстеження водопостачання в районі.

Ірина Чмирьова ознайомила учасників наради з питаннями про боротьбу  з  карантинними  організмами -  амброзією  полинолистою. Управління агропромислового розвитку разом з  фітосанітарною службою буде зроблено об’їзд селищної, сільських рад щодо виявлення порушень зі складанням протоколів.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів надані окремі доручення.

Всі новини →