Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ПОДІЇ ДНЯ

06/09/2018

6 вересня протягом дня, першим заступником голови райдержадміністрації, виконувачем функцій і повноважень голови райдержадміністрації С. Бондаренком проведено нараду по бюджету з керівниками структурних підрозділів та установ району.

Розглядалося питання  щодо надходжень податків та зборів на доходи фізичних осіб за період з січня по вересень 2017 року та за період з січня по вересень 2018 року, де вказано платників податку (юридичну особу), кількість працюючих та суму надходжень, помісячно. Проаналізовано причини зниження чи збільшення кожного виду податку та зборів на доходи фізичних осіб в розрізі кожної юридичної особи.

В другій половині дня керівники структурних підрозділів та установ району, по яких допущено зниження показників моніторингу та оцінки соціально-економічного розвитку Первомайського району у січні – липні 2018 року доповідали відповідно кожен свого напрямку.

Відповідно до доручення очільника району:

- проаналізовано виробничі потужності бюджетоутворюючих сільськогосподарських підприємств району ( які мають у користуванні більше 1 тисячі гектар землі) за 2017-2018 роки, станом на 1 серпня 2018 року;

- відпрацьовується питання щодо динаміки зниження заробітної плати в районі та можливості покращення показників;

- тримається на контролі питання проведення тендерних процедур по придбанню меблів для загальноосвітніх шкіл району у рамках реформування системи освіти за програмою «Нова українська школа».

За результатами нарад керівникам структурних підрозділів та установ району надано ряд доручень.

 

Всі новини →