Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щотижнева нарада

10/09/2018

10 вересня голова Первомайської райдержадміністрації Володимир Вовк провів нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Про стан виконання бюджету району доповіла начальник фінансового управління  райдержадміністрації Олена Маренчук. Районний бюджет станом на 7 вересня 2018 року виконано на 89.5%, до річних показників – 62,3% при нормативі – 75%. До виконання планових показників за 9 місяців 2018 року надходження до кінця місяця повинні становити 3 691,438 тис. грн. Окремо були озвучені сільські ради, які не виконують планові показники місцевих бюджетів. Враховуючи вище викладене, робочій групі з наповнення бюджету зведеного району є над чим працювати з метою забезпечення кращого рівня показників.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Галина Давидова доповідала про організацію підвозу учнів до загальноосвітніх навчальних закладів району. На 01.09.2018 року в Первомайському районі функціонує 20 навчальних закладів, в яких навчається        2 463 учні. На балансі відділу освіти знаходиться 11 шкільних автобусів. За межами пішохідної доступності перебувають та потребують перевезення 398 учнів та 16 педагогів. До початку перевезення визначено маршрут перевезення організованих груп дітей, складено схему маршруту та схему руху. Облаштовано зупинки шкільних автобусів у визначених місцях. Максимальна кількість дітей та супроводжуючих осіб при перевезенні автобусом не перевищує кількості місць для сидіння в ньому, передбачену технічною характеристикою транспортного засобу та визначену в реєстраційних документах. Перевезення організованих груп дітей здійснюються тільки у світлу пору доби і за сприятливих погодних умов.

Гострою проблемою сьогодні в районі є водопостачання в селищну, сільські ради. Тож начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Сергій Сосіновський доповів про проведену роботу щодо стану питного водопостачання в населених пунктах району. Також, Сергій Сосіновський доповів про хід проведення ремонтних робіт на дорогах району.

Виконувач обов’язків начальника відділу економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Вероніка Бузанова поінформувала присутніх про відзначення Дня фізичної культури і спорту в районі.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації були надані відповідні доручення.

Всі новини →