Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Олексій Савченко відвідав військовослужбовців 40-ї окремої артилерійської бригади на Широкому Лані

11/09/2018

У понеділок, 10 вересня, голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко спільно зі своїм заступником Олександром Кушніром та народним депутатом Андрієм Вадатурським відвідали військовослужбовців 40-ї окремої артилерійської бригади на Широкому Лані.  Про це очільник області повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

«Поспілкувались із керівним та особовим складом бригади на чолі з полковником Олександром Лавриненком, а також зустрілись з колегою – Сергієм Рудиком, одним з найактивніших діючих нардепів-мажоритарників, який наразі проходить тут військову службу», - зазначив Олексій Савченко.

Голова ОДА відзначив, що у ході поїздки було перевірено умови наметового містечка, в якому дислокуються військові та окреслено план заходів щодо можливої допомоги з боку влади для поліпшення умов несення служби. «Серед першочергових завдань та побажань від солдатів – благоустрій плацу та допомога з необхідною технікою облаштування кухні», - повідомив Олексій Савченко.

«Разом з Андрієм Вадатурським передали подарунок для 40-ї бригади – столи для настільного тенісу, набори ракеток та м’ячиків, щоб військовослужбовці урізноманітнили своє спортивне дозвілля. Водночас, ці презенти стали продовженням цільового курсу на розвиток настільного тенісу в області – адже ще на початку цього року ми з народним депутатом підняли питання забезпечення подібним спортінвентарем, в тому числі і тенісними столами усіх шкіл Миколаївської області», - наголосив очільник області.

Олексій Савченко також додав, що за дорученням Верховного головнокомандувача Збройних Сил України – Президента України Петра Порошенка завершується будівництво першої черги комплексу казарм на полігоні – влада докладає максимум зусиль для підвищення боєздатності підрозділів і частин, які проходитимуть службу на Широкому Лані.

Всі новини →