Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Савченко – підприємцям: «Сміливо женіть від себе хабарників… Я завжди готовий стати на ваш захист”

14/09/2018

Мої двері завжди відкриті для усіх підприємців, які будують свій бізнес у законний спосіб. Якщо в ваш бік будуть лунати необґрунтовані претензії з боку контролюючих органів, я завжди готовий стати на ваш захист.

Таку заяву, під час зустрічі з представниками бізнесових кіл Миколаївщини, зробив голова Миколаївської обласної державної адміністрацій Олексій Савченко.

Звертаючись до підприємців, голова ОДА подякував їм за те, шо вони в такий складний час працюють на благо держави, створюють робочі місця, сумлінно сплачують податки і військовий збір, що допомагає країні протистояти зовнішній агресії.

“Я щоденно готовий казати вам слова вдячності за створення робочих місць, сумлінну сплату податків і підтримку соціальних проектів. Інакше і бути не може. Знайте, я завжди готовий ставати пліч-о-пліч з тими, хто працює в рамках закону. Сміливо женіть від себе всіх хабарників і контролерів, які порушують закон і намагаються вам щось розповідати”, - заявив Олексій Савченко.

В якості прикладу того, що влада готова стояти на засадах справедливості і закону, голова ОДА привів приклад з непорозумінням між контролюючими органами і фермером, який займається вирощуванням молюсків.

“Всі мабуть чули про непорозуміння з приводу устричної ферми на Миколаївщині. Чим воно завершилося? Контролюючий орган і підприємець підписали меморандум про співпрацю. Це яскравий приклад того, як потрібно знаходити компроміс, виправляти помилки і разом працювати на благо країни. Будівництво іншої країни починається з нас. Давайте будувати її разом”, - наголосив Олексій Савченко.

Всі новини →