Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щотижнева нарада

17/09/2018

17 вересня голова Первомайської райдержадміністрації Володимир Вовк провів нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Про стан підготовки закладів соціальної сфери району до опалювального періоду  2018-2019 років доповідав перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко. 12 вересня  відбулося засідання районного штабу з підготовки і сталого проходження опалювального сезону 2018-2019 рр. з керівниками структурних підрозділів  райдержадміністрації та установ району. Бюджетними установами району розпочато проведення закупівель енергоносіїв та вугілля на опалювальний сезон          2018-2019 рр. За результатами засідання районного штабу керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району протокольно надані відповідні доручення.

Олена Маренчук начальник  фінансового управління  райдержадміністрації доповідала по питанню про результати роботи районної робочої групи з питань дотримання установами, підприємствами і організаціями усіх форм власності норм законодавства щодо сплати податків, зборів та інших соціальних платежів до бюджетів усіх рівнів, пошуку та залучення додаткових резервів наповнення бюджетів, за рахунок легалізації використання найманої праці, земельних ділянок та іншого державного і комунального майна.  Протягом січня-вересня 2018 року проведено 8 засідань районної робочої групи. Із проведеного аналізу слідує, що більшість підприємств хоч і проігнорували запрошення на засідання робочої групи, але збільшили рівень середньої заробітної плати та розрахувались за ПДФО за оренду паїв, а інші не беруть до уваги пропозиції робочої групи. З метою покращення надходжень до районного бюджету та враховуючи аналіз проведених засідань робочої групи пропонується проводити «круглі столи» та більш ефективно проводити розяснювальну роботу.

Головний державний ревізор-інспектор Первомайської об’єднаної державної податкової інспекції Олена Бричевська поінформувала присутніх про стан розрахунків за оренду земельних паїв та перспективи надходження податку з доходів фізичних осіб у вересні 2018 року.

Ірина Чмирьова начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації доповідала про роботу районної інвентаризаційної комісії для виявлення фактів незаконного обробітку земель сільськогосподарського призначення державної форми власності у Первомайському районі. З метою своєчасної організації та вжиття відповідних заходів складено графік роботи районної інвентаризаційної комісії та листом від 20.06.2018 року № 1141-01.02-12 доведено до відома голів селищної, сільських рад району. Протягом липня-вересня місяців районною інвентаризаційною комісією було здійснено виїзди відповідно складеного графіку. Інформацію щодо виявлених порушень направлено до департаменту агропромислового розвитку Миколаївської облдержадміністрації та Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області для відповідного реагування.

Всі новини →