Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

До Дня партизанської слави «Не згасне пам'ять у віках»

24/09/2018

22 вересня по всій Україні проходять заходи присвячені Дню партизанської слави. В цей день представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та молодіжна адміністрація району зібралися у селі Кримка на території музею «Партизанська іскра», де відбувся урочистий мітинг з метою вшанування подвигу партизанів-підпільників у роки Другої світової війни.

Керівники району і сільської ради під час виступу  привітали всіх присутніх з Днем партизанської слави та згадали учасників партизанського й підпільного руху.З почуттям безмежної подяки й любові ми віддаємо данину поваги ветеранам антифашистського опору: колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками.

Після мітингу учасники заходу урочистого поклали квіти до меморіального комплексу героям – іскрівцям та вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто загинув в роки Другої світової війни,  загиблих воїнів на Сході України у боротьбі за правду, справедливість, свободу, цілісність та єдність нашої держави.

Всі новини →