Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

МІП: Уряд затвердив брендбук Ukraine NOW

26/09/2018

 26 вересня 2018 року на засіданні Кабінету Міністрів України було ухвалено рішення про затвердження технічного стандарту (брендбуку) використання бренду Ukraine NOW.

Документ, розроблений Міністерством інформаційної політики України, фіксує основні вимоги щодо застосування єдиного бренду країни у різних сферах.

«Відповідні рекомендації будуть надані державним органам влади, бізнесу, місцевому самоврядуванню», - сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

За словами державного секретаря МІП Артема Біденка, на розробку брендбуку не було використано жодної копійки бюджетних коштів, необхідне фінансування надав Європейський банк реконструкції та розвитку.

«Брендбук втілює ключові елементи комунікаційної стратегії Ukraine NOW. Ми говоримо про людей, про можливості, про рішучі дії тут і зараз. Єдиний бренд має на меті постійно поширювати цю філософію – «тут і зараз» - і серед українців, і, водночас, мотивувати іноземців знайомитися з нашою країною», - зазначив А. Біденко, презентуючи брендбук.

Він підкреслив, що бренд Ukraine NOW є повністю відкритим для використання за умови дотримання встановлених технічних стандартів.

Нагадаємо, 10 травня 2018 року Кабінет Міністрів України схвалив бренд Ukraine NOW, розроблений українською агенцією Banda в рамках роботи Комісії з питань популяризації України при Міністерстві інформаційної політики.

У серпні стало відомо, що бренд України отримав одну з найбільш престижних премій у сфері дизайну -  RedDot Design Award у категорії Corporate Identity.

Всі новини →