Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Первомайській райдержадміністрації.

28/09/2018

28 вересня в райдержадміністрації під керівництвом першого заступника голови Первомайської  райдержадміністрації,  відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації. з керівниками структурних підрозділів  райдержадміністрації та установ району.

На порядок денний були винесені 6 важливих питань для життєдіяльності району, які потребують спільного вирішення.

Олег Піменов провідний інженер Первомайської дільниці служби експлуатації систем газопостачання Вознесенського відділення ПАТ «Миколаївгаз» інформував про заходи щодо забезпечення безпечного користування населенням газом у побуті інформував та про суттєві зміни  в законодавстві щодо газопостачання.

 Про стан виконання приписів щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки на ПНО та ОПН та про стан реалізації вимог постанови Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2016 року № 763 «Про затвердження переліку суб’єктів господарювання, галузей та окремих територій, які підлягають постійному та обов’язковому аварійно-рятувальному обслуговуванню на договірній основі» доповідав провідний інспектор Первомайського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Миколаївській області Роман Варгатюк.

Щодо внесення змін до Порядку роботи місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Первомайській райдержадміністрації інформував Сергій Сосіновський начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації.

Відповідно до наданої інформації  доповідачів  першим заступником голови райдержадміністрації Сергієм Бондаренком надано ряд доручень щодо вирішення вищезазначених   питань.

Всі новини →