Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щотижнева нарада

01/10/2018

 1 жовтня очільник району Володимир Вовк провів нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Присутні заслухали про стан готовності соціальної сфери району до опалювального періоду на 2018-2019 роки. Доповідав перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко та керівники відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Про призначення житлових субсидій для населення району поінформувала присутніх Олена Волошина начальник управління соціального захисту населення. Станом на 1 вересня призначено субсидій на тверде паливо та скраплений газ  323 сім’ям на загальну суму     7,1 млн. грн.;  378 сім’ям відмовлено в призначенні через перевищення доходів.

Олена Маренчук начальник  фінансового управління  райдержадміністрації доповіла про стан виконання бюджету району станом на 01.10.2018 р. Зокрема, щодо забезпечення податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів, аналізу причин збиткової та малоприбуткової діяльності суб’єктів господарювання.

Начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Сергій Юрченко доповів про організацію проведення зборів з особовим складом підрозділів територіальної оборони Миколаївської області.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації були надані відповідні доручення

Всі новини →