Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада голови райдержадміністрації з селищним та сільськими головами

05/10/2018

 5 жовтня відбулася нарада голови райдержадміністрації з селищним та сільськими головами. В нараді також взяли участь голова районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Учасники наради  обговорили  питання про надання шефської допомоги військовій частині А2082,  також по цьому питання доповідав Сергій Павловський – помічник  командира з матеріально-технічного забезпечення  військової частини А2082.

Підвашецький Петро Володимирович – головний лісничий ДП «Врадіївське ЛГ» поінформував про основні положення Закону України від 10.07.2018 №2497- VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо стимулювання утворення та діяльності сімейних фермерських господарств» та про надання пільг лісовому господарству зі сплати земельного податку за лісові землі на підставі підпункту 12.4.1 пункту 12.4, пункту 12.4.3 Податкового кодексу України.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Олена Маренчук довела до відома присутнім інформацію про виконання місцевих бюджетів Первомайського району за 9-ть місяців 2018 року та про формування проектів місцевих бюджетів на 2019 рік.

Про готовність закладів соціальної сфери району до початку опалювального сезону 2018-2019 років інформували присутніх доповідачі Галина Давидова – начальник відділу освіти райдержадміністрації та в.о. начальника відділу економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадміністрації – Вероніка Бузанова.

Володимир Вікторович подякував селищному, сільським головам  за співпрацю і розуміння у вирішенні ряду важливих й актуальних питань у соціальній сфері району

Всі новини →