Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«Віват тобі, бібліотеко!»

28/09/2018

На святкову зустріч, що відбулася 28 вересня  в  центральній районній бібліотеці з нагоди Всеукраїнського  дня  бібліотек, завітали  Вовк С. А., голова Первомайської районної ради;  Марін Г.А. депутат обласної ради; Бузанова В.М. виконуюча обов’язки начальника відділу економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадміністрації; Тафтай Н.В., начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату РДА. Виступаючі привітали присутніх зі святом та відзначали значення бібліотеки в житті громади:  бібліотека потрібна кожному – і тому, хто потребує тиші біля книжкової полиці, і тому, хто хоче миттєво знайти відповідь на болюче питання, і тому, хто бажає розібратися у науковій дилемі, політичній колізії чи віднайти соціальну справедливість.

   Директор централізованої бібліотечної системи Л. О. Семенова привітала  усіх, хто любить і шанує бібліотеки, цінує книгу і бачить у читанні та навчанні шлях до майбутніх змін у нашій країні і побажала, щоб кожен день дарував  радість і глибоке задоволення результатами праці, приносив нові мрії та злети у професійному житті, 
 доброго здоров’я, радості й оптимізму, благополуччя, нових творчих здобутків.

     Долучились до привітань Квасняк О.Б., головний бухгалтер відділу, Краснопьова І.Д.,   голова профспілкового комітету закладів культури, Колесніченко Г.М., голова профспілкового комітету працівників Первомайської РЦБС і Маляренко О.Г.,ветеран бібліотечної праці.

   Фахівців бібліотечної системи відзначено за креативність, професійну майстерність, впровадження інноваційних бібліотечних послуг з використанням інтернет-технологій, участь  у низці конкурсів. Вручені Почесні грамоти, подарунки і квіти. Піднімали   настрій  цікаві номери художньої самодіяльності: пісні,  гумористичні сценки та вірші  у виконанні бібліотекарів Т.Богданової, В. Бондаренко, В.Палькевич, І.Кравчук та їх користувачів.

 

Всі новини →