Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щотижнева нарада

22/10/2018

Сьогодні, 22 жовтня очільник району Володимир Вовк провів нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Олена Маренчук начальник  фінансового управління  райдержадміністрації доповіла про виконання планових показників зведеного бюджету району станом на 19.10.2018 року. Зокрема, щодо забезпечення податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів, аналізу причин збиткової та малоприбуткової діяльності суб’єктів господарювання.

Начальник управління соціального захисту населення Олена Волошина поінформувала присутніх про стан призначення житлових субсидій для населення району за 9 місяців 2018 року за субсидіями звернулись 2 944 сім’ї, в тому числі на тверде паливо та скраплений газ 2 740 сімей. Протягом року проводились перерахунки субсидій згідно чинного законодавства та оброблено 2 055 справ.

Про дотримання температурного режиму з закладах соціальної сфери району доповідали керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району: Галина Давидова – начальник відділу освіти райдержадміністрації, Віктор Готка – головний лікар центральної районної лікарні, Тетяна Примак – головний лікар КП «ЦПМСД» Первомайської районної ради.

Всі новини →