Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Участь у обласному конкурсі вокальних колективів та срлістів-вокалістів "Діапазон"

22/10/2018

   20 жовтня в місті Миколаєві пройшов обласний конкурс вокальних колективів та солістів – вокалістів «Діапазон».    В конкурсі прийняли участь 31 вокальний колектив зі всієї області. Були запрошені вокальні  ансамблі, фольклорні колективи та  солісти-вокалісти з різними манерами та стилями виконання. Вік учасників від 17 років. Конкурс проводився в номінаціях:

·        солісти-вокалісти;

·        вокальні ансамблі;

·        фольклорні  колективи.

 

    Учасники Конкурсу, за власним вибором, виконували конкурсну програму, яка складалася з двох різнохарактерних творів, один з яких обов’язково мав бути патріотичного характеру.

    Оцінювали виступи учасників Конкурсу журі, які визначали переможців за підсумками набраних балів,  присуджували  І, ІІ, ІІІ місця та залишили за собою право присуджувати «Гран-прі».

 

    Первомайський район з гідністю представляли учасники  народного вокального ансамблю «Степовичка», керівник Мушинська Марія Дмитрівна.

Керівником ансамблю, для огляду журі, було представлено дві композиції:

·        «Лелеча доля», муз. І. Кириліної, сл. В. Цілого;

·        «Ой на горі дощ іде», українська народна пісня, обробка К. Котенка.

     Учасники ансамблю, дуже добре виконали музичні твори, передали всю сутність та красу української пісні, презентувавши Первомайський район, як завжди, на високому культурному та професійному рівні.

   Глядачі та журі дуже уважно слухали музичні твори та нагородили народний вокальний ансамбль «Степовичка» щирими аплодисментами та дипломом (ІІ місце) в номінації «Вокальні ансамблі та гурти».

 Вітаємо переможців!

Всі новини →