Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відзначення в районі Дня визволення України від фашистських загарбників

26/10/2018

  74 роки відділяє нас від тих днів, коли Україна була звільнена від фашистських загарбників. Та скільки б не прошло років і десятиріч, ми завжди будемо звертатися до тих історичних подій, що знаменують перемогу життя над смертю, розуму над безумством, гуманності над варварством.

В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали підіймати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

З метою увічнення пам’яті про жахливі події пов’язані  з Другою світовою війною 1939-1945 років 26 жовтня 2018 року в сквері Слави відбувся районний мітинг-реквієм, присвячений 74-й річниці визволення України від фашистських загарбників.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Володимир Вовк, голова районної ради Світлана Вовк, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, Первомайська районна молодіжна адміністрація, керівники установ та підприємств району, представники громадських організацій, волонтери, діти війни та молодь.

 Як данину пам’яті про тих, хто стояв на захисті Батьківщини, хто віддав своє життя заради миру на землі,  було вшановано хвилиною мовчання, проведено молебень за невинно загиблими та покладено квіти до пам’ятного знаку  загиблим у роки Другої Світової воїнам.

Всі новини →