Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щотижнева нарада

29/10/2018

29 жовтня голова Володимир Вовк провів нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Олена Маренчук начальник  фінансового управління  райдержадміністрації доповіла про стан наповнення бюджету району. План на січень-вересень 20185 року по зведеному бюджету району становив 61 719,7 тис. грн. Фактично надійшло за цей період 68 537,8 тис. грн., що становить 111,0% виконання до річних показників 74,8% при нормативі 75%. Районний бюджет станом на 26.10.2018 року виконано на 101,9%, до річних показників – 80,3% при нормативі – 83,3%.

Про введення в роботу теплових джерел, пуску тепла на об’єкти  соціальної сфери району доповідали перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району: Галина Давидова – начальник відділу освіти райдержадміністрації, Віктор Готка – головний лікар центральної районної лікарні, Тетяна Примак – головний лікар КП «ЦПМСД» Первомайської районної ради.

Тетяна Малиновська поінформувала присутніх про роботу спрямовану на придбання соціального житла для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку та потребують поліпшення житлових умов.

Начальник управління агропромислового комплексу райдержадміністрації Ірина Чмирьова доповідала про можливість залучення додаткової техніки сільгосппідприємств в межах договірних відносин визначених генеральною підрядною організацією по зимовому утриманню автомобільних доріг.

За результатами наради були надані відповідні доручення.

Всі новини →