Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Урочисте відкриття спортивного майданчика по проспекту Героїв Сталінграду

12/09/2013

12 вересня на честь 224-ї річниці заснування міста Миколаєва та на виконання доручень Президента України В.Януковича щодо активного залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, при підтримці народного депутата України М.В.Жука, Миколаївської міської ради, адміністрації Центрального району та за сприяння правління ОСББ «Комунар 3» було урочисто відкрито спортивний майданчик по проспекту Героїв Сталінграду, 15.

Народний депутат України М.Жук зазначив, що завжди дуже приємно відкривати та дарувати свято дітям, бо дивлячись на їх щасливі обличчя відразу хочеться активніше працювати,  творити та будувати. Він висловив подяку тим людям, які допомогли в будівництві та були ініціаторами створення  цього спортивного майданчику. Це і голова ОСББ, і батьки, які приймали безпосередню участь в будівництві  майданчику.

Також з теплими словами звернувся до присутніх перший заступник міського голови Ю.Андрієнко. Він привітав усіх зі святом – Днем міста, та особливим святом для мешканців даного мікрорайону – відкриттям спортивного майданчику. Побажав, щоб якомога більше та частіше в даному районі, місті Миколаєві, та в Україні в цілому звучав завзятий веселий дитячій сміх.

Як зазначив голова адміністрації Центрального району міста Миколаєва В.Рижик, будівництво цього спортивного майданчика відбулося в досить короткий строк. Майданчик побудований для усіх жителів району. Не тільки малеча, а й дорослі та пенсіонери матимуть змогу брати участь в змаганнях з баскетболу, футболу та волейболу. Він пообіцяв саме тут виростити майбутніх чемпіонів не тільки Україна чи Європи, а й усього світу.

В.Рижик привітав усіх присутніх із святом – Днем міста Миколаєва, та побажав усім щоб вони разом із їх рідним містом розквітали кожного року. Також він висловив подяку керівництву ОСББ, за те, що вони не тільки спостерігали за будівництвом майданчика, а й брали активну участь.

Переглянути відео

Всі новини →