Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

МІП: У Києві пройшов семінар з комунікацій для представників облдержадміністрацій

01/11/2018

29-30 жовтня 2018 року в арт-хабі ІА «Укрінформ» пройшов семінар з комунікацій для керівників прес-служб, підрозділів з питань інформаційної політики та підрозділів, що опікуються соціальною рекламою, обласних держаних адміністрацій України.

Захід організувало Міністерство інформаційної політики України спільно з Центром інформації та документації НАТО з метою покращення комунікаційних спроможностей місцевих органів державної влади шляхом надання необхідних знань та навичок у побудові системи урядових комунікацій.

Як зазначив під час заходу заступник Міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін, в умовах військової агресії РФ є необхідність посилення системи комунікацій у регіонах з метою швидкого реагування на події, які відбуваються в Україні.

Д. Золотухін надав слухачам практичні рекомендації щодо проведення моніторингу інформаційного простору та відповідних механізмів роботи в мережі Інтернет.

Директор Центру інформації та документації НАТО Барбора Маранкова виступила з презентацією щодо діяльності Організації Північноатлантичного договору, особливості комунікації НАТО, а також розповіла про можливості онлайн-ресурсів та механізмів пошуку інформації про Альянс.

У рамках семінару пройшли практичні заняття щодо побудови інформаційних повідомлень, меседж-боксів, комунікаційних стратегій, кампаній та аналізу інформаційного простору.

Всі новини →