Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відкриття дитячого ігрового майданчику на вулиці Космонавтів, 82

13/09/2013

В Ленінському районі міста Миколаєва, у дворі по вулиці Космонавтів, 82, відбулося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика, який став подарунком місцевим мешканцям від влади до Дня міста. На святі були присутні виконуючий обов’язки Миколаївського міського голови В.Коренюгін, голова адміністрації Ленінського району  Ю.Гранатуров, народний депутат України А.Ільюк.

В.Коренюгін урочисто привітав юних миколаївців, їх батьків та педагогів, яких на відкритті майданчику було чимало, та висловив сподівання, що дітям прийдеться до вподоби новий майданчик і з цього почнеться їх тісна дружба зі спортом.

Ю.Гранатуров зазначив, що на облаштування майданчику було витрачено близько 100 тис. гривень. До майданчику привезено 5 вантажівок піску та 4 вантажівки чорнозему. На прилеглій території встановлено 15 лавок, 5 декоративних бетонних квітника. Також він додав, що силами ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» була повністю відновлена теплоізоляція теплотраси довжиною 300 м.

Народний депутат України Артем Ільюк відмітив, що влада продовжує реалізацію програми «Дітям улюбленого міста» і наразі спільними зусиллями депутатів, влади та жителів міста вдалося облаштувати цей двір.

«Дитячих і спортивних майданчиків в Миколаєві встановлено вже більш 200, і я сподіваюсь, що і в подальшому ми їх будемо нараховувати не десятками, а сотнями. І виконуючи ініціативи Президента України, націлені на розвиток дітей, ми будемо і далі встановлювати дитячі і спортивні майданчики, як єдина команда», - додав народний депутат України.

Свято відкриття ігрового майданчику супроводжувалося яскравим музичним шоу, баскетбольним турніром та змаганням з настільного тенісу. Наприкінці заходу 1000 порцій морозива отримали маленькі гості свята.

Переглянути відео

Всі новини →