Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

У Первомайському районі привітали працівників соціальної сфери

02/11/2018

Щороку, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Встановлення цього професійного свята – вияв поваги до людей, завдяки яким втілюються у життя соціальні програми, контролюється трудова зайнятість громадян, здійснюється контроль за своєчасною виплатою заробітної плати, регулюються трудові відносини між працівником та роботодавцем, надається вчасна допомога найнезахищенішим верствам населення нашої держави.

Районні урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери відбулися сьогодні, 2 листопада, в актовій залі районної ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зі словами привітання до працівників соціальної сфери району  звернувся голова райдержадміністрації Володимир Вовк, який висловив вдячність за самовіддану і наполегливу працю, за тепло сердець, які вони дарують людям.

Також Володимир Вовк вручив грамоти окремим працівникам за сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків,  вагомий особистий внесок у реалізацію державної соціальної політики та з нагоди професійного свята.  

                                               
         

                               

                                            

 

Всі новини →