Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Володимир Луста: «Я завжди ставлю Баштанку в приклад»

16/09/2013

 14 вересня Баштанка відзначила свою 207-у річницю.

 Насичена програма свята передбачала чимало цікавих подій. Почались вони зранку – святковим ярмарком на Ярмарковій площі за участі кращих самодіяльних народних колективів Баштанського району.

 Однією із найбільш яскравих подій свята стало урочисте відкриття І етапу проекту міської ради «Дитяче містечко «Казка» - чудовий та неповторний світ дитинства».

 Ще 2012 року міська рада взяла участь у обласному щорічному конкурсі проектів та програм місцевого самоврядування. Проект «Дитяче містечко «Казка» - чудовий та неповторний світ дитинства» став переможцем конкурсу та отримав гранд розміром 60 тисяч гривень із обласного бюджету.

 Сутність дитячого містечка «Казка» полягає у створенні найбільш сприятливих умов для організації дозвілля, відпочинку дітей та підлітків, молоді, психологічного комфорту та гармонії людини і навколишнього середовища.

  Проект передбачає створення 4-х зон відпочинку, кожна з яких матиме свою неповторну привабливість. Святкового дня баштанці урочисто відкривали одну із зон відпочинку - дитячий ігровий комплекс «Замок».

 Присутніх привітали заступник голови облдержадміністрації Володимир Луста, голова райдержадміністрації Іван Рубський, Баштанський міських голова Володимир Рибаченко. І всі вони наголошували на тому, що дитяче містечко з ігровим комплексом – це чудовий приклад реалізації нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича.

 Відразу після перерізання червоної стрічки юні баштанці провели потужні випробування обладнання ігрового комплексу. Обладнання ці випробування витримало з честю.

 Центральною подією урочистостей став святковий концерт в районному Будинку культури.

 На початку Баштанський міських голова Володимир Рибаченко нагадав гостям свята славну історію Баштанки та окреслив її гідне сьогодення. Він особисто привітав почесних громадян міста.

 За дорученням голови облдержадміністрації Миколи Круглова баштанців привітав Володимир Луста, який наголосив: «Я завжди ставлю Баштанку в приклад. Сьогодні це один із кращих райцентрів не тільки на Миколаївщині, а й в усій Україні».

 Із словами вітання звернулись до земляків голова райдержадміністрації Іван Рубський, голова районної ради Людмила Луценко. Привітали баштанців і шановні гості – делегації із інших районів Миколаїівщини.

 Родзинкою свята стало запрошення на нього молодих пар, які одружувались в цей святковий день.

 А чудовий концерт запам’ятається баштанцям та гостям міста надовго.

Всі новини →