Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика в мікрорайоні Ялти

12/09/2013

12 вересня відбулося урочисте відкриття ігрового майданчика у мікрорайоні Ялти. За словами голови   адміністрації Заводського району Оленксандра Женжерухи  з нагоди 224-ї річниці  заснування м. Миколаїв у Заводському районі вже встановлено 7 дитячих майданчиків.

Починаючи з 2011 року активно триває реалізація програми з встановлення та виконання капітального та поточного ремонтів дитячих ігрових і  спортивних майданчиків: у Заводському районі їх відкрито 49.  Відповідно до соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» планується встановити ще 89 майданчиків.

На святі був присутній директор департаменту ЖКХ Валентин Гайдаржи, який привітав мешканців мікрорайону з обновою та висловив сподівання щодо поширення спортивного інтересу серед дітлахів.

У робітничому селищі Ялти проживає близько півтори тисячі мешканців. І за словами місцевих жителів, відновлення дитячого майданчика було необхідним: раніше на його місті була цілковита розруха. А відтепер, дітям є де проводити дозвілля. Нові гойдалки, яскраві турніки, красиво обладнаний дитячий куточок - це, безперечно, великий подарунок дітлахам.

За доброю традицією, після перерізання червоної стрічки, малечі було подаровано справжнє свято – цікава розважальна програма. Свято закінчилося приємним сюрпризом – всім присутнім було вручено морозиво.

Всі новини →