Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Увага! Важлива інформація

13/11/2018

 

До уваги депутатів районної ради!

ХХVIII сесія районної ради сьомого скликання

відбудеться 23 листопада 2018 року

у залі засідань райради. Початок – о 10:00 годині

 

     На розгляд сесії виносяться такі питання:

 

1.      Про присвоєння звання «Почесний громадянин Первомайського району».

2.    Про затвердження передавального акту комунального підприємства редакції газети «Прибузький вісник» Первомайської районної ради».

3.    Про затвердження Статуту Первомайської центральної районної лікарні в новій редакції.

4. Про  затвердження Статуту КП «ПРЦПМСД» Первомайської районної ради в новій редакції.

5. Про припинення юридичної особи Первомайська центральна районна лікарня в результаті реорганізації шляхом перетворення.

6. Про внесення змін до рішення районної ради від  21.09.2018р. № 10  «Про затвердження кандидатур членів до складу Госпітальної ради Первомайського госпітального округу від Первомайського району».

7.      Про внесення змін до рішення районної ради від 30.05.2018 року № 7 «Про затвердження передавального акту Комунального заклад «Центр первинної медико-санітарної допомоги Первомайського району» та створення Комунального підприємства «Первомайський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської районної ради Миколаївської області».

8. Про затвердження Районної програми Медичні кадри  Первомайщини   на 2018-2022 роки.

 9.Про затвердження Районної програми боротьби з онкологічними захворюваннями на 2018-2020 роки у новій редакції.

   10.Про затвердження Районної цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2018-2020 роки у новій редакції.

   11.Про затвердження Районної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції та СНІДу на 2015-2018 роки у новій редакції.

12.Про затвердження Районної програми розвитку закладів охорони здоров’я Первомайського району з надання первинної та вторинної допомоги на 2018-2020 роки у новій редакції.

13.Про  внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Первомайського району на 2018 рік

14. Про внесення змін до районного бюджету Первомайського  району                                             на 2018 рік.

15. Про призначення тимчасово виконуючого обов’язки директора Комунального підприємства «Прометей» Первомайської районної ради.

16. Про затвердження технічної документації  з  нормативної     грошової     оцінки  земельних ділянок.

17.Про обрання заступника голови Первомайської районної ради.

 

 

На пленарне засідання  запрошуються депутати районної ради та обласної ради, керівники структурних підрозділів РДА, селищний і сільські голови, представники правозахисних органів, ОДПІ, прокуратури, районного відділу ГУ МВС у Миколаївській області, СЕС та ветеринарної служби.

Всі новини →