Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ПОДІЇ ДНЯ

19/11/2018

Сьогодні, 19 листопада, відбулась  нарада у голови райдержадміністрації з заступником голови, керівниками структурних підрозділів та за участі керівників установ та організацій району.  

Нарада розпочалася звітом начальника фінансового управління райдержадміністрації Оленою Маренчук про виконання зведеного бюджету.

Про підсумки призову на строкову військову службу  в Первомайському районі доповів військовий комісар Анатолій Бичков.

 Про виконання доручення голови райдержадміністрації щодо обстеження багатодітних сімей та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах прозвітувала начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Тетяна Малиновська.

Про виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 30 жовтня 2018 року №465-р «Про інформаційно-роз»яснювальну кампанію щодо порядку призначення житлових субсидій населенню» та про роботу управління соціального захисту населення райдержадміністрації в напрямку надання допомоги особам без постійного місця проживання в зимовий період поінформувала Ганна Триколенко.

 Перший заступник голови Сергій Бондаренко доповів про залучення сільськогосподарської техніки на обслуговування доріг в період складних погодних умов з метою недопущення аварійних ситуацій на автошляхах.

Володимир Вовк дав  ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та організацій району.

Всі новини →