Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада з селищним та сільськими головами

21/11/2018

Сьогодні, 21 листопада, під головуванням голови Первомайської райдержадміністрації Володимира Вовка відбулась нарада з селищним та сільськими головами. 

Про стан організації та проведення осіннього призову громадян України на строкову військову службу у жовтні-грудні 2018 року на території  району доповідали військовий комісар Анатолій Бичков та начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Сергій Юрченко.

Доповідачі повідомили, що з боку Первомайської райдержадміністрації та Первомайського об’єднаного міського військового комісаріату здійснюється комплекс заходів щодо організованого проведення призову громадян Первомайського району на строкову службу. Всього підлягає черговому призову у жовтні-листопаді – 382 чоловіка. Планове завдання на черговий призов для Первомайського району складає 33 чоловіка. Станом на 21 листопада 2018 року для виконання планового завдання відібрано 30 чоловік, що складає 91 відсоток від визначених показників.

 Про підготовку району до погіршення погодних умов інформував перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко. Наголосив на постійній і чіткій роботі «соціальних патрулів» у населених пунктах району; щодо посипки протиожеледним матеріалом до об’єктів соціальної сфери; щодо прибирання повалених дерев на проїжджих частинах автомобільних доріг підпорядкованих територій; щодо заключення договорів з сільгосппідприємствами району на очистку снігу та інші.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації  Олена Волошина, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Тетяна Малиновська та директор Первомайського районного центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді Тетяна Осадча поінформували присутніх про проведену роботу з особами, які потребують посиленої соціальної уваги у зимовий період.  

Про порядок формування спроможних мереж надання первинної медичної допомоги поінформував перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко. Він підкреслив важливість створення у Первомайському районі спроможної мережі та звернувся до селищного, сільських голів, в населених пунктах  яких планується реформувати ФАПи, визначитись, чи спроможні вони фінансувати медичні заклади, які розташовані на території їх сільських рад.

За результатами наради Володимир Вовк надав відповідні доручення.

Всі новини →