Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада з очільниками територіальних громад району

30/11/2018

 Володимир Вовк – голова Первомайської райдержадміністрації  провів нараду з очільниками територіальних громад району.

Про організацію та забезпечення оповіщення військовозобов’язаних громадян району та про їх виклик до Первомайського об’єднаного міського військового комісаріату доповів військовий комісар Анатолій Бичков та начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Сергій Юрченко. Доповідачі повідомили, що з боку Первомайської райдержадміністрації та Первомайського об’єднаного міського військового комісаріату здійснюється комплекс заходів щодо організованого оповіщення військовозобов’язаних громадян району.

Про підготовку району до проведення ради регіонального розвитку у Первомайському районі та обговорення розроблення Плану перспективного розвитку на 2019-2021 роки інформував Володимир Вовк та  перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко.

Володимир Вовк зазначив, що місцева рада регіонального розвитку Первомайського району – це запуск проектів. В кожній селищній, сільських радах буде проведено зустріч з громадами, щодо обговорення їхніх місцевих проектів.  

Всі новини →