Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Напередодні Всеукраїнського дня дошкілля у Первомайську відкрилася виставка творчих робіт вихованців дитячих садочків «Від щирого серця з дитячих долонь»

26/09/2013

 25 вересня заступник голови облдержадміністрації Наталя Іванцова здійснила робочу поїздку до міста Первомайськ та Первомайського району, де оглянула дошкільні навчальні заклади та перевірила наявність відповідних умов для здобуття дітьми якісної дошкільної освіти.

 У місті Первомайськ в рамках Року дитячої творчості, проголошеного Президентом України Віктором Януковичем, а також відповідно до програми соціальних ініціатив Глави держави, систематично проходять заходи, спрямовані на виявлення талановитих дітей та розвиток їх здібностей. Ось і сьогодні Наталя Іванцова мала приємну нагоду урочисто відкрити виставку дитячих робіт «Від щирого серця з дитячих долонь» в Первомайському краєзнавчому музеї.

 Авторам представлених творів – від двох до шести років. Конкурс на кращу творчу роботу серед вихованців дитячих садків міста ініціювала міська влада. Найкращі з робіт напередодні Всеукраїнського дня дошкілля, що відзначатиметься 27 вересня, стали експонатами виставки. 

 Розвиток творчих здібностей дітей у дошкільному віці є важливою складовою системи виховання та має велике значення для всебічного розвитку особистості, - переконана Наталя Іванцова.  - В програмі соціальних ініціатив Президента України окремим рядком прописано: «Кожній дитині – можливості для розвитку творчих здібностей».  Це є обов’язковою складовою підготовки наших маленьких співгромадян до самореалізації в сучасному суспільстві.

 Відомо чимало вихідців з міста Первомайськ, які здобули всесвітню славу, як діячі науки, культури та мистецтва. І виставка творчих робіт «Від щирого серця з дитячих долонь» теж може стати для когось першою сходинкою до визнання.   

Всі новини →