Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Дитсадки міста Первомайська поповнюються новими вихованцями

26/09/2013

25 вересня в м.Первомайську відбулося урочисте відкриття додаткової групи для дітей віком від 2-х до 3-х років в дошкільному навчальному закладі яслах – садку № 31 «Білочка».

 На урочисте відкриття додаткової групи в ДНЗ «Білочка» завітала заступник голови облдержадміністрації Наталя Іванцова.

 Наталя Іванцова скористалася нагодою поспілкуватися з батьками, які вперше цього року привели дітей до садка. Вони розповіли, що дана подія була довгоочікуваною і їх мрії збулися.

 Н.Іванцова зазначила, що завдяки плідній роботі влади по впровадженню соціальних ініціатив Президента України з розширення мережі дошкільних навчальних закладів, поповнюються існуючі групи та відкриваються нові в даному дошкільному закладі, що є свідченням поступового розвитку дошкільної ланки освіти.

 Відтепер у цьому закладі виховується 180 дошкільнят. Вихованці старшої групи підготували для новачків святкову програму. Заступник голови облдержадміністрації привезла подарунки – іграшки та конструктори.

 З 1 вересня у Первомайську відкрито додатково одну групу у ДНЗ № 31. Крім того, управлінням освіти Первомайської міської ради проведена відповідна робота щодо вивільнення приміщень перших класів у ДНЗ та створення належних умов у ЗОШ для навчання учнів шестирічного віку. У 2013/2014 навчальному році замість першого класу НВК «ЗОШ І-ІІІст. №15– колегіум» відкрито групу для дітей дошкільного віку. Ці заходи дали можливість охопити дошкільною освітою ще 80 малюків.

 

Всі новини →