Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Чергове обговорення Перспективного плану розвитку Підгороднянської громади

04/01/2019

Володимир Вовк, зазначив, що зустріч проводиться на виконання доручення Президента України Петра Порошенка, наданого під час  проведення засідання Ради регіонального розвитку України в листопаді місяці минулого року. Перспективний план розвитку територіальних громад на 2019-2021 роки є ключовим пріоритетом роботи Президента, Уряду та влади на місцях.  Необхідно докласти максимум спільних  зусиль, аби охопити та задіяти в роботу усі громади району, щоб бачення нашого майбутнього мало шанс втілення у життя.

 «Хочу акцентувати увагу, що з реформою децентралізації проходить децентралізація бюджетних відносин. Це нам дає можливість сьогодні створювати більш перспективніші проекти на майбутнє. Рада регіонального розвитку направлена на те, щоб ми з вами визначилися  та приділили увагу реалізації вкрай важливих об’єктів. Таких важелів створення умов для людей не було за всю незалежну Україну».

Участь у обговоренні взяли представники райдержадміністрації, селищної ради, депутати різних рівнів, установ, підприємств Підгороднянської селищної ради, громадські організації, громадськість.

Селищний голова Андрій Баранов детально розповів про досягнення та перспективи селища та наголосив, що треба взяти за традицію та проводити такі зустрічі-обговорення нагальних питань щодо розвитку громади щоквартально.

Всі новини →