Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

З Планом перспективного розвитку району на 2019-2021 роки визначились Лукашівська та Довгопристанська сільські ради

14/01/2019

 11 січня 2019 року відбулись зустрічі з депутатським корпусом Лукашівської та Довгопристанської сільських рад, членами виконкому, керівниками об’єктів соціальної сфери сіл, на яких  було розглянуто проект Плану перспективного розвитку відповідних територій на 2019 – 2021 роки. 

Голова Лукашівської сільської ради Ольга Соколова відзвітувала перед активом села про виконання  програми економічного, соціального та культурного розвитку Лукашівської сільської ради  за 2015-2018 роки  та представила  присутнім об’єкти, реалізація яких запланована на найближчі три роки:

- реконструкція водопровідної мережі;

- завершення вуличного освітлення;

- ремонт дороги;

- заміна електроопор;

- реконструкція даху в ФАПІ.

Голова Довгопристанської сільської ради Сергій Миколайович зазначив, що обговорення проводиться відповідно до доручення Президента України Петра Порошенка, яке було надано під час Ради регіонального розвитку, та з метою  залучення жителів села до надання пропозицій до плану регіонального розвитку Первомайщини.

 

На обговорення було винесено ряд проблемних  питань:  ремонт даху в Довгопристанській школі та амбулаторії; будівництво водопровідної мережі в селі Довга Пристань.

За підсумками роботи, присутні підтримали план  перспективного розвитку Довгопристанської сільської ради на 2019-2021 роки. 

 

 

Всі новини →