Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В Тарасівській сільській раді обговорили перспективний план розвитку громади на 2019-2021 роки

14/01/2019

 У вівторок, 14 січня, в Тарасівській сільській раді відбулася зустріч керівництва району з місцевою громадою, щодо спільного обговорення пропозицій для внесення до перспективного плану розвитку Первомайщини на 2019-2021 роки.

«На виконання рішень Всеукраїнської Ради регіонального розвитку під керівництвом Президента України Петра Порошенка, що відбулася у листопаді 2018 року, по всіх громадах нашої країни проходить обговорення планів перспективного розвитку на найближчі три роки. Реформи, запроваджені Президентом України, дають можливість використовувати кошти на місцях», - наголосив голова Первомайської районної державної адміністрації Володимир Вовк.

У подальшому відбулося спільне обговорення пріоритетів розвитку, до якого активно долучився кожен з присутніх. Зрештою, мешканці Тарасівської сільської ради запропонували впродовж наступних трьох років головну увагу зосередити на ремонті доріг, реконструкції системи водопостачання, безперебійного електропостачання в селі Тарасівка та заміна башти Рожновського.

«Мета нашої зустрічі – добробут на місцях та врахувати думку та пропозиції кожного, при формуванні перспективного плану розвитку Первомайщини» - зазначив Володимир Вовк.

Всі новини →