Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Обговорення перспективного плану розвитку Степківської сільської ради

21/01/2019

На виконання доручення  Президента України Петра Порошенка та з метою підготовки до проведення наступних етапів децентралізації і формування заходів на найближчу перспективу, в Первомайському районі проводиться активне обговорення перспективних планів розвитку територій.

Саме тому, сьогодні 18 січня, на зборах громадян, в селі Степківка, відповідно до затвердженого графіку, було заслухано та обговорено інформацію про проведену роботу  та перспективні заходи розвитку Степківської сільської ради на найближчі три роки.

Голова райдержадміністрації Володимир Вовк, звертаючись до присутніх, наголосив, що нинішнє обговорення надасть принципово нові можливості громадам. Одним із завдань поступального економічного розвитку України є наближення влади до громадян, впровадження реформи децентралізації та передача ресурсів і повноважень на місця. Тому, в Первомайському районі, формується план перспективного розвитку, до якого, саме жителі громад, визначають об’єкти, які мають першочергово реалізовуватися на їхній території.

Сільський голова Віктор Дудко поінформував присутніх про реалізовані за останні роки проекти та презентував План перспективного розвитку Степківської сільської ради на 2019-2021 роки.

Всі новини →