Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Привітання голови райдержадміністрація до Дня Соборності України

21/01/2019

 

Шановна громадо!

 

Щороку 22 січня ми відзначаємо величне національне свято –
День Соборності України!

В цьому році ми відзначаємо 100 - річчя коли був ухвалений Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ!

Відзначення Дня Соборності, вшанування творців Акту Злуки це не тільки суспільна потреба, а й наш моральний обов’язок берегти світлу пам'ять незліченних жертв, принесених українським народом на вівтар незалежності, соборності, державності.

Сьогодні ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Тож прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України! Бажаю всім нам любові до рідної землі. Миру, добробуту, мудрості у прийнятті будь-яких рішень. Нехай віра в європейську, демократичну, соборну й економічно багату Україну надихає нас на нові звершення заради процвітання її народу!

 

 

З повагою,

 голова райдержадміністрації                       Володимир ВОВК

Всі новини →