Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

У Первомайському районі відбулись заходи до Дня Соборності України

22/01/2019

 

Державним Гімном України відбулося урочисте відкриття святкування          100-річчя проголошення Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

З важливим національним святом учасників урочистостей привітав перший заступник голови Первомайської райдержадміністрації Сергій Бондаренко.
Коментуючи значення свята, Сергій Володимирович зазначив, що День Соборності об'єднує всіх громадян нашої держави, незалежно від їх віросповідання, національності, соціального статусу й інших можливих відмінностей у єдине суспільство, в одну велику родину. Закликав громаду до єднання задля досягнення мети – розбудови України, згідно європейських, демократичних стандартів розвитку суспільства та побажав усім мирного неба та гідного життя.  

Присутні згадали хвилиною мовчання героїв, які полягли за незалежну, соборну Україну та героїв, які стали на її захист і сьогодні, здійснюючи свій ратний подвиг заради миру на нашій землі.

Сергій Володимирович відзначив  кращих працівників району за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди Дня Соборності України Почесними  грамотами  районної державної адміністрації.


Перед присутніми із концертною програмою виступили творчі колективи району та молоді виконавці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі новини →