Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

На нараді у голови райдержадміністрації обговорили актуальні питання життєдіяльності району

18/02/2019

18 лютого 2019 року під головуванням Володимира Вовка, голови райдержадміністрації відбулась нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Особлива увага була звернута на наповнення районного бюджету; результатам перевірки стану готовності органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування до пропуску льодоходу, повені і паводків; підготовці підприємств агропромислового комплексу району до проведення комплексу весняно-польових робіт та підсумкам роботи із зверненнями громадян в Первомайській райдержадміністрації за 2018 рік.

Під час наради Володимир Вовк зазначив, що 15 лютого відбулося підсумкове засідання Ради регіонального розвитку Первомайщини, на якій було затверджено  Перспективний план розвитку на 2019-2021 роки. До Перспективного плану увійшли всі найважливіші завдання та проекти, які потрібно реалізувати у населених пунктах району протягом трьох років.

«Зважаючи на те, що основною метою Плану є перспектива на майбутнє та вагомий вплив на соціально-економічний розвиток територій, на засіданні Ради регіонального розвитку було затверджено ряд важливих проектів в сфері освіти, медицини, культури, ремонту та будівництва доріг, водопостачання, реконструкції вуличного освітлення тощо» - зазначив Володимир Вовк.

По закінченню наради були надані відповідні доручення.

Всі новини →