Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Кубок Миколаївської області з кіокушину

27/02/2019

 

24 лютого 2019 року Федерація Хортингу Первомайського  району прийняла участь в кубку Миколаївської області з кіокушину. Команда була представлена шістьма спортсменами з Мигії та Грушівки. Турнір пройшов на високому рівні. Кількість учасників склала понад двісті чоловік.

Найменший учасник був представлений в віковій категорії 5 років Шумік Максим. Він показав себе достойно, але не зміг завоювати призове місце. Наступною виступила Трунько Аліна, яка також виборювала перемогу та не змогла ввійти до списку переможців. Далі нас представляла Боровик Валерія, яка провела чудовий перший бій, де здобула абсолютну перемогу над суперницею та ввійшла в фінал. У вирішальному двобої Валерія поступилася за рішенням суддів і здобула друге місце. Ще одним представником, який захищав честь клубу став Родольчук Стас, який провів два гарних поєдинки та здобув друге місце. Це були його перші змагання і дуже достойний результат. Наступний представник - Кирилов Артем, який також поборовся вперше на змаганнях. Артем проявив силу та волю до перемоги і здобув друге місце. Перше місце яке було привезено з турніру виборола Кінаш Поліна,  яка також провела свій перший турнір та отримала своє заслужене перше місце.

Тренер Голісевич Руслан бажає всім спортсменам наснаги та волі до перемоги, а також дякує батькам за підтримку своїх спортсменів.

Всі новини →