Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Робоча поїздка Олександра Кушніра до Первомайського району

18/03/2019

 15 березня 2019 року в рамках робочої поїздки, заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександр Кушнір здійснив виїзд на соціальні об’єкти Первомайського району.

Під час візиту Олександр Кушнір  особливу увагу звернув на успіхи реалізації реформ в Первомайському районі, започаткованих Президентом України Петром Порошенко.

В селі Лиса Гора Олександр Валентинович зустрівся з громадою села та звернув увагу на вдалу реалізацію мікропроекту по Лисогірській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, а саме: поточний ремонт спортивної зали (загальна вартість проекту – 141,6 тис. грн.). Присутні  обговорили цілі на майбутнє: утеплення спортивного залу, бібліотеки, будівництво баскетбольного майданчика.

 

 

 

 У смт. Підгородна Олександр Кушнір проінспектував хід будівництва сучасної амбулаторії та зустрівся з активом громади і педагогічним колективом в приміщенні Підгороднянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Під час зустрічі Олександр Валентинович наголосив, що долучення до реформи децентралізації - це додаткові можливості для громад.

Завершуючи візит на Первомайщину, Олександр Кушнір відвідав село Степківку. Нагальним питанням стало обговорення із громадою можливості створення опорної школи на базі Степківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Найбільш хвилююче питання, яке цікавило жителів Степківської сільської ради – будівництво та ремонт доріг. Олександр Валентинович наголосив, що першочерговим завданням перед владою є питання проїзду до опорних шкіл, амбулаторій та соціальних обєктів.

 

Підсумовуючи зустріч Олександр Кушнір зазначив: «Громада села у майбутньому ще скористається перевагами допомоги з обласного бюджету для розвитку, зокрема й ініціативою команди Миколаївської обласної державної адміністрація на чолі з головою Олексієм Савченком - мікропроектами. Адже це реальна можливість впровадити соціально важливі проекти в реальність».

 

Всі новини →