Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Первомайський район передав місту Первомайськ естафету пам’яті «Слава визволителям України»

27/03/2019

 

Березневі дні – це дні, які назавжди вписані в історію Первомайщини.

Минають літа, відлітають у вічність….. Все далі відходять грізні і важкі роки Другої світової війни…. Але не згасає пам'ять про тих, хто не шкодував у роки лихоліття свого життя.

До 75-ї річниці визволення України від нацистських загарбників в Україні проходить естафета памяті «Слава визволителям України». Ця меморіальна акція йде від області до області, від міста до міста, від села до села, відтворюючи хід звільнення окупованої гітлерівцями землі зі сходу на захід.

27 березня 2019 року, з нагоди річниці, відбулась передача естафети памяті від Первомайського району місту Первомайськ. Символи пам’яті (гільзу із землею з братських могил, вимпел з прапором з Українського фронту та фотоальбом) передали голова районної громадської організації ветеранів України Ярослав Гуйван, заступник голови районної ради Олександр Маковєєнко, начальник управління соціального захисту населення Первомайської райдержадміністрації Олена Волошина та голова волонтеської організації Ніна Новосадова.

Учасники обох делегацій виступили зі щирими промовами і словами подяки воїнам-визволителям та привітали ветеранів  з 75-ю річницею визволення.

Всі новини →