Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

75 річниця визволення Первомайського району від фашистських загарбників

28/03/2019

 

Сьогодні, 28 березня 2019 року, біля монументу у сквері Слави відбувся урочистий мітинг та покладання квітів з нагоди відзначення 75-ї річниці вигнання нацистів із території Первомайського району.

Віддати шану визволителям рідного краю прийшли перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко, депутат обласної ради Григорій Марін, заступник голови Первомайської районної ради Олександр Маковєєнко, представники трудових колективів, громадських організацій, учнівська молодь.

«75 років відділяє нас від тих днів, коли Україна була звільнена від фашистських загарбників. Та скільки б не пройшло років і десятиріч, ми завжди будемо звертатися до тих історичних подій, що знаменують перемогу життя над смертю, розуму над безумством, гуманності над варварством.

В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали підіймати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна», - зазначив Григорій Афанасійович.

Як данину пам’яті про тих, хто стояв на захисті Батьківщини, хто віддав своє життя заради миру на землі,  було вшановано хвилиною мовчання, проведено молебень за невинно загиблими та покладено квіти до пам’ятного знаку  загиблим у роки Другої Світової війни.

 

 

Всі новини →