Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Першість Миколаївської області з волейболу серед жіночих команд

16/04/2019

 

13 квітня 2019 року в місті Вознесенськ пройшли фінальні ігри першості Миколаївської територіальної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед жіночих команд. В змаганнях взяли участь переможці зональних турнірів, а саме: Первомайський район, Вознесенський район, Новоодеський район та Новобугський район.

Нашу команду представляли спортсменки з села Мигія та села Кінецьпіль. Перша гра з командою Вознесенського району пройшла з невеликою перевагою господарів і закінчилась їх перемогою. В другій зустрічі з командою Нового Бугу наші дівчата здобули перемогу з рахунком 2:0. Доля призових місць вирішувалась у третій грі з Командою Нової Одеси. Для виходу на перше місце нашій команді потрібно було тільки перемагати. Першу партію команда Первомайського району програла з рахунком 25:23, а в другій партії вже не вистачало сил і поступились ново одеській команді з рахунком 2:0, яка і стала чемпіоном Миколаївської області. На другому місці команда Вознесенського району. Третє місце у волейболісток Первомайського району.

         Склад команди: Коваленко Олена, Грабовенко Кароліна, Сосніцька Даша, Крохмаль Марина, Авер’янова Тоня, Бойко Лера, Тріль Олена.

         Тренер команди: Опря Антон Васильович.

Вітаємо нашу команду з почесним третім місцем!

Всі новини →