Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада щодо розподілу коштів в зоні спостереження

13/05/2019

 13 травня 2019 року під керівництвом  першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Сергія Бондаренка проведено нараду з керівниками структурних підрозділів та установ району щодо розподілу коштів в зоні спостереження.

Розпочинаючи нараду, Сергій Володимирович звернув увагу, що відповідно до Постанови КМУ від 3 квітня 2019 року №288 «Про внесення змін до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження», Первомайському району виділено з державного бюджету субвенцію в сумі  619,5 тис. грн. Відповідні кошти потрібно розподілити частково на придбання препаратів йоду та на зміни до проекту «Капітальний ремонт протирадіаційного укриття №54726  Степківської ЗОШ І-ІІІ ступенів».

Зазначаємо, що субвенцію слід спрямовувати насамперед на будівництво та ремонт захисних споруд цивільного захисту, що пройшли відповідно до законодавства технічну інвентаризацію; закупівлю засобів індивідуального захисту органів дихання та препаратів стабільного йоду; навчання населення користування об’єктами спеціальної соціальної інфраструктури та засобами індивідуального захисту органів дихання.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів надано доручення.

Всі новини →