Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Пенсіонери стали випускниками

30/05/2019

 В  Первомайському  районі  «Університет  третього віку» 31.05.2019 року завершує черговий  навчальний  рік. 347 сумлінних випускників  не  пропустили  жодного  заняття. Упродовж 2018-2019  навчального  року заняття  проходили  на  шістнадцяти  факультетах, з-поміж  яких  найпопулярніші  кулінарія, мистецький, оздоровчий  та бібліотечний.

За словами директора  територіального  центру соціального  обслуговування (надання соціальних  послуг) Первомайського  району  Олени Ющенко цю  послугу селянам поважного  віку  почали  надавати         7 років тому. Відтоді  його  відвідали  понад  1750 слухачів.

Багато хто з пенсіонерів зазначає, що завдяки університету позбувся жахливого безсоння. Людина похилого віку проводить одноманітні дні, постійно “застрягає” у минулому, відганяє від себе моторошні думки — який там повноцінний сон! У пенсіонерів-студентів університету з’являється смак до життя, вони відкривають щось нове, їм стає цікаво жити. До того ж, навчання потребує організованості — тепер потрібно думати і про домашнє завдання, і про правильний розподіл часу.“Університет третього віку” дає пенсіонерам надію і відраду.

Ви  ще не  з  нами? Запрошуємо! Адже, у  віці  50+ життя  тільки  починається…

 

 

Всі новини →