Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

День захисту дітей на Первомайщині

04/06/2019

 Щорічно в Україні відмічається веселе та радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Він святкується 1 червня та в цьому році припав на вихідний день. 4 червня 2019 року в актовій залі Первомайської районної ради в продовження цього свята відбулася вистава Миколаївського академічного обласного лялькового театру, який представив дітям цікаву та захоплюючу лялькову виставу «Пан Коцький». Були запрошені діти з інвалідністю, дітей пільгових категорій  та діти, які відвідують пришкільні табори.

Після закінчення вистави діти пораділи солодким подарункам, поласували морозивом та кожен отримав сюрприз – яскраву повітряну кульку. Гарна та святкова атмосфера панувала в залі. Діти приємно провели час, отримали море позитивних емоцій та залишилися задоволені.

Від організаторів свята, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, хочеться щиро подякувати нашим районним депутатам, які виділили кошти для організації заходів, відділу освіти райдержадміністрації,, керівникам підприємств-перевізників ПП «Граф» Єфановій Ірині Миколаївні,  ТОВ «Голта Автотранс» Камінському Ігору Станіславовичу, які допомогли привезти дітей на виставу та всім небайдужим людям та підприємцям, завдяки яким  відбулося таке гарне свято для наший дітей. Дорослим дуже приємно радувати дітей подарунками та сюрпризами, вони їх так люблять!

Заходи цього дня покликані звернути увагу громадськості на соціальний захист дітей в області виховання, освіти, соціального забезпечення, фізичної культури і духовного розвитку. Суспільство, батьки та громадські організації повинні сприяти визнанню і здійсненню прав дітей.

 

 

 

Всі новини →