Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Робоча поїздка Олександра Кушніра до Первомайського району

20/06/2019

 

Вирішення більшості проблем, які турбують людей в першу чергу, знаходиться на рівні місцевого самоврядування. Але щоб їх швидко і ефективно вирішувати, місцеві ради повинні відчувати підтримку громади і мати чітке уявлення про те, як працює державна система і де є основні точки дотику для досягнення поставленої мети.

Пропрацювавши в різних державних органах влади більше 13 років, добре розумію все це і знаю, які важелі потрібно задіяти, щоб люди побачили результат. Саме тому, сьогодні взяв участь у засіданні сесії Первомайської районної ради.

Разом з депутатами та небайдужими жителями району намітили вектори подальшого розвитку, в тому числі, й першочергові кроки по реалізації багатьох напрацювань.

Серед таких – реалізація вже найближчим часом мікропроектів місцевого розвитку на суму більше 3,2 млн грн, направлених на оновлення та устаткування соціальних, медичних, освітніх, культурних закладів району.

Крім того, для організації дозвілля молодь району отримає ще два новеньких футбольних поля, які з’являться у Лисій Горі та Синюхиному Броду.

Користуючись можливістю, також вручив Почесні відзнаки «Святий Миколай Чудотворець» ІІІ ступеня керівникам найбільших бюджетоутворюючих, постійно підвищуючих свої показники по врожайності фермерських господарств – Анатолію Миколайовичу Біднарику - ФГ «Сатурн» та Сергію Миколайовичу Королю - ФГ «Король».

Крім того, мав нагоду привітати Валерію Боровик - чемпіонку світу з хортингу. Нещодавно дівчина завоювала золоту медаль на чемпіонаті світу, який проходив на Кіпрі.

Гідний рівень життя з робочими місцями і стабільною заробітною платою, справедливими тарифами, якісними дорогами – це майбутнє про яке ми усі мріємо!

 

О.К. Зробімо це!

Всі новини →