Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Мітинг-реквієм до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

21/06/2019

 

Був літній день, червневий день погожий,

Був ясен світ, і мирний труд спокійний,

І от біда – нечувана, страшна,

Вірвався зойк розпачливий – війна.

Усе далі відходять сумнозвісні події Другої Світової  війни. Ось уже 78 років пройшло від тієї страшної пам’ятної червневої пори, коли пролунали слова: війна, та в пам’яті людській вони залишаться назавжди. В червні ми вкотре повертаємось думками до подій, пережитих нашим народом у страшні дні початку війни.

21 червня в  сквері Слави відбувся районний мітинг-реквієм до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. В заході взяли участь керівництво району, делегації від установ та організацій району, представники громадських організацій.

Як данину пам’яті про тих, хто стояв на захисті Батьківщини, хто віддав своє життя заради миру на землі,  було вшановано хвилиною мовчання та покладено квіти до пам’ятного знаку  загиблим у роки Другої Світової війни.

В День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, ми згадуємо усіх тих, хто впав на полі брані, хто жертвував найдорожчим задля того, аби наша Вітчизна була вільною від будь-якого завойовника. І наш святий обов’язок сьогодні – зберегти мир, спокій і злагоду у суспільстві задля світлої пам’яті тих, хто ціною свого життя йшов до Перемоги.

 

 

Всі новини →