Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ!

23/08/2019

 Щиро вітаю Вас з найголовнішими святами нашої держави – Днем Державного прапора та Днем незалежності України!

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменем український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

Державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку та культурної розбудови нашої країни. За роки незалежності виросло покоління, для якого слова "свобода", "право вибору", "демократичні цінності" – не просто правові терміни, а спосіб життя. Наша держава зростає, відкриває для себе нові можливості та перспективи. Запорука державотворчого успіху - суспільна злагода, єднання зусиль всіх громадян вільної та незалежної України.

Тож давайте добрими справами будемо разом примножувати авторитет і могутність нашої країни, працювати на консолідацію суспільства з метою розвитку і процвітання України.

Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах. Зичу вам, аби 28-а річниця Незалежності України прийшла у ваш дім з миром та любовю, порозумінням і толерантним ставленням один до одного. Щастя і добра вам, життєвих удач і професійних успіхів.

З повагою,

перший заступник голови райдержадміністрації,

виконувач функцій і повноважень голови

райдержадміністрації                                                               С.БОНДАРЕНКО

                                                                          

Всі новини →